Cum cumpăr

 

 

CUM CUMPĂR PRODUSE FOREVER

Completează formularul de mai jos și beneficiezi pe loc de minim 5% reducere la toate produsele Forever sau iți poți crea un cont fără CNP , fără reducere.

 

 Cum să creezi un cont de client Forever Living – VIDEO AICI !

Dacă ai nevoie de ajutor în procesul de inscriere, sună-ne la 0734653355 și te ajutăm să iti faci  contul de client Forever Living.

Vrei să obții reducere de 30% pentru totdeauna?

Cumpără produse de două puncte credit în două luni calendaristice consecutive ( o comandă sau mai multe comenzi Forever ) și primești pentru totdeauna reducerea de 30% .

Avem la vanzarepachete cu care obții direct reducere 30%: un pachet care conține 30 de produse în valoare de două puncte credit denumit A Touch of Forever și două pachete cu valoare mai mică dar care îți oferă aceeași reducere  permanentă de 30%: Start Your Journey Pack și Start Your Personal Use

Ce trebuie să știi despre cont și comenzi Produse Forever  :

 

    •  prima comandă trebuie plasată în decurs de 24 de ore de la crearea contului de client. Acest lucru este necesar doar prima dată, pentru a valida intenția ta de a deveni “Consumator cu reducere”. Poți comanda orice produse dorești și ai prețurile reduse deja cu 5%!

    • comanda minimă  este de 25 euro + TVA dacă se platește cu cardul, sau 50 euro + TVA pentru plata ramburs.

    • în ultima săptămână din fiecare lună plata ramburs nu este disponibilă

    • contul de client se face online, durează câteva minute și poți comanda imediat.ÎNREGISTREAZĂ-TE

Scroll To Top
Close
Close